Saturday, 21 May 2016

GiveAway Mei by Ann

Assalamualaikum wbt..hii
Bismillahirahmanirahim..

http://rennyenqop.blogspot.my/2016/04/giveaway-mei-by-ann.html

Klik banner untuk menyertai


Senarai Sponsor:
Ann , CikNurul , MissBanu , AmirahAzman , UmieYana , #JMbelog , Azira , Farrah


Thursday, 21 April 2016

Rahsia muka nak nampak glowing !

Siapa sini kalau nak bersiap-siap keluar perlu make-up tebal-tebal ? Ni ada sorang pengguna Vitamin C dan E Shaklee berkongsi testimoni tentang kesan positif yang dialaminya menyebabkan dia dah tak perlu bermake-up tebal lagi. Suka kan cam tu !  Tak yah nak ambil masa lama nak bersiap kan? =)

K jom baca !

" Nak bagi testimoni. Asyik buat testimoni orang jerr.. kali ni nak bagi testimoni sendiri pulak.. gambar April tu pakai make-up tebal-tebal pun still nampak jerawat especially bahagian tepi-tepi hidung dengan dahi tuu.. muke pun kusam jerr... hehe Tapi Ogos tu pakai bedak sikit jerr.. muke dah nampak glowing-glowing gituu.. sejak mengamalkan makan Vitamin C dan Vitamin E saje.. suke suke suke ..heheh" ~Hurul Ain

  


Nak dapatkan Vitamin C dan Vitamin E Shaklee juga?

Boleh hubungi :
012.2660427 
Rafie YS
Pengedar Shaklee Bukit Kayu Hitam, Changlun, Jitra, Perlis.
Pengeposan ke Seluruh Malaysia.

Wednesday, 20 April 2016

Nak tingkatkan imunisasi tapi bestnya dapat say bye-bye to cermin mata !

Wah tajuk ...kemain jadi bahasa rojak terus..hehe.. Ampunn..

Tiada lain, cuma mahu berkongsi satu testimoni ni  dari pengguna vitamin C dan Omega Guard Shaklee.
Melalui perkongsian testimoni ni laa, moga-moga Rafie pun dapat membantu korang yang ada masalah seperti ni. Sekurang-kurangnya kita ikhtiar nak atasi masalah yang kita hadapi tu.

Semoga bermanfaat !


" Sebelum ni Ainur dah setahun pakai cermin mata sebab rabun dan silau. Masa register Member Shaklee, bonus bulan 1st Ainur consume Vitamin C dan Omega Guard  terus hilang rabun dan silau Ainur.

#ShakleeEffect sangat sebab Ainur consume Vitamin C sebab nak tingkatkan imunisasi Ainur, sebab Ainur mudah diserang demam yang berpanjangan sehingga melarat ke 2 minggu. Dan setiap kali demam tu lah Ainur kena ambil darah. Sebulan sekali Ainur akan demam. Fuhhh! Memang low betul imunisasi. Sabar jee lah.

So untuk Omega Guard tu kebetulan my friends bagi,  Alhamdulillah!  Bila Ainur google, wahhhhhh! Banyak ni kelebihannya. Antara yang paling best adalah berat badan turun bertingkek-tingkek. Heeee. Terasa sangat peha semakin kecil, dan selulit pun berkurangan dan of course semakin cergas selepas pengambilan 2 supplement ni.

Alhamdulillah. Banyak perubahan yang berlaku masa tu. Lagi-lagi bila dapat tanggalkan cermin mata selepas consume selama 1 bulan. Weeee! Kemain happy lagi. So Ainur just pakai spect only one year sahaja" ~ Ainur

 

Ada mengalami masalah yang sama? atau insan-insan kesayangan ada mengalaminya?

Mahu ikhtiar dan berusaha mengatasinya dengan Vitamin C dan Omega Guard Shaklee ?


Nak dapatkan Vitamin C dan Omega Guard, boleh hubungi :
012.2660427
Rafie YS
Pengedar Shaklee Bukit Kayu Hitam, Changlun, Jitra, Perlis.
Pengeposan ke Seluruh Malaysia.